dimarts, 15 de febrer del 2011

PROJECTE DEL NOM DE LA CLASSE

Durant molts i molts dies hem treballat el món dels castells, de les princeses i els cavallers. Entre tots vam decidir que, per aprendre moltes coses, buscariem informació. Al llarg del 1r trimestre les hem compartit i hem muntat un racó de llibres, contes, castells de tota mena, pel.lícules, espases, escuts,... Tots plegats hem viscut intensament el projecte i hem après molt. Hem pogut fer moltes activitats diferents i un album amb un bon recull de tot el que hem treballat.
Com a cloenda del nostre projecte, dimecres 9 de febrer va ser un dia MOLT ESPECIAL pels CASTELLS de P5, ja que vam celebrar una FESTA MEDIEVAL, plena de sorpreses molt emocionants !!!
Agraim la col.laboració tan esplèndida de les famílies i la seva participació en la realització de la porta del castell, l'escut, les antorxes, el banquet medieval amb fruita i "rosquilles"... Ens felicitem per l’èxit i l’esforç de tots plegats.
Gaudiu de les fotos dels preparatius de la festa i de la festa, i dels videos que plasmen moments on es veu que ens ho vam passar d’allò més bé !!!

PREPARATIUS



FESTA



VIDEOS






ELS PROTAGONISTES

Ens vam sentir com uns autèntics cavallers i unes autèntiques princeses.

8 comentaris:

  1. OLA SOC L ERNEST I MU VAIG PASAR MOLT BE
    TIN GA NAS DA VA NI

    ResponElimina
  2. Hola Castells!!!

    Felicitats a tots els nens/as, professores i monitores per aquesta gran feina que heu realitzat. Hem disfrutat molt veient el gran dia de la festa.
    De nou dir-vos MOLTES FELICITATS!!
    Ricard i Cristina (pares Àlex Rodriguez)

    ResponElimina
  3. HOLA ERNEST I COMPANYIA!
    ESTEM A LA CLASSE MIRANT TOTS I TOTES JUNTETS EL BLOC I HEM VIST EL TEU COMENTARI!
    TENIM MOLTES GANES DE QUÈ TOTS I TOTES ELS QUE ESTEU MALALTONS I MALALTONES TORNEU AL COLE!

    UN SUPER PETÓ DES DEL CASTELL!

    ResponElimina
  4. PETONS DES DEL CASTELL DEL LAVINIA.
    ENS ENCANTA SABER QUE ESTEU GAUDINT DE LA FESTA DES DE CASA MIRANT EL BLOC.
    ;-D

    ResponElimina
  5. OLA SOC LA EMMA. MA AGRADAT VANI DISFRASADA DA PRINSESA. TAMBE FE LAS DANSAS PAR LAS CLASES. AL CASTELL ES MOL XULU. MA AGADAT LEPUCA MEDIEVAL.

    HOLA, ALS PARES DE L'EMMA TAMBÉ ELS HA AGRADAT MOLTÍSSIM TOT. HEU FET UNA MOLT BONA FEINA, CAVALLERS I PRINCESSES, MESTRES I MONITORES!

    UN 10 PER A TOTS I TOTES!

    ResponElimina
  6. Hola soy Jesús, el padre de Pablo Gómez.

    Hemos disfrutado muchísimo viendo las fotos y los videos. De verdad muchas gracias por todo, se nota el trabajo bien hecho y la ilusión y esfuerzo que se puso en hacerlo.

    De nuevo felicidades a todos. Pablo G.

    ResponElimina
  7. al vostre castell va ser molt divertit, a mes semblaba que estuigues a l'edat medieval perque la porta semblava la d'un castell antic, que no se con s'obre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    d'un amic de molts de vosaltres

    ResponElimina